Farklı Matematik 3.Sınıf

Farklı Matematik 3.Sınıf

ISBN
FARKLI MATEMATİK-3
Yazar
Yayıncı
Farklı Matematik 3.Sınıf   Sevgili öğrenciler   Değerli çğretmenler   Sayın veliler   Bilindiği gibi dünyada bilginin önemi hızla artmaktadır. Buna bağlı olarak da günlük yaşamda matematiği kullanabilme ve anlayabilme gereksinimi Yazının devamı...
22,00 TL
%
30
İndirimli
15,40 TL Kazancınız: 6,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 514761
 

Ürün Özellikleri

Farklı Matematik 3.Sınıf

 

Sevgili öğrenciler

 

Değerli çğretmenler

 

Sayın veliler

 

Bilindiği gibi dünyada bilginin önemi hızla artmaktadır. Buna bağlı olarak da günlük yaşamda matematiği kullanabilme ve anlayabilme gereksinimi önem kazanmaktadır. Değişen dünyamızda matematiği anlayan vematematik yapanlar, geleceği şekillendirmede daha fazla seçeneğe sahip olmaktadır. Matematik alanında tahmin edebilme, problemi tanıma ve çözme önemlidir.

 

Programda da vurguladığı gibi matematik; örüntülerin ve düzenlerin bilimidir. Başka bir deyişle matematik sayı, şekil, uzay, büyüklük ve bunlar arasındaki ilişkilerdir. Aynı zamanda matematik, sembol ve şekillerin üzerine kurulmuş evrensel bir dildir.

 

Matematik, bilimsel dünyayı anlamaya yardımcı olur. Günlük olayları analiz edebilmeyi açıklayabilmeyi, tahminde bulunabilmeyi ve problemi çözebilmeyi sağlayan bir dil ve sistem kazandırır.

 

Sevgili öğrenciler;

 

Matematik biliminin bu denli önemli olduğunun farkında olan yayın evimiz, ayrıntılı ve titiz bir çalışma ile FARKLI MATEMATİK 3 adlı kitabı hazırlamıştır. Bu kitapta matematik ile ilgili kavramların tümü somut ve sonlu yaşam modellerinden yola çıkılarak ele alınmıştır.

 

Kitap;

 

* Uygulama Çalışmaları (Hatırlama)
* Örnek Problemler ve Çözümleri
* Problem Çözelim
* Problem Kuralım ve Çözelim
* Konu Testi

 

şeklindeki işlem basamakları tarzında yapılandırılmıştır.

 

Ayrıca tüm yaşamda gerekli olan temel bilgi ve becerileri hatırlatan Sarı Renkli Sayfalar oluşturulmuştur.
İnanıyoruz ki, bu kitapla hayatınızda matematiği kullanabilen, problem çözebilen, matematikle özgüven duyabilen bireyler olmanıza katkıda bulunmuş olacağız.

Tüm çalışmalarınızda eğlenebilen, eğlenirken de öğrenebilen, öğrendikçe keyif alabilen ve aynı zamanda başarıyı artırabilen bireyler almanızı arzu ederiz.

Başarılarla dolu olan nice yıllar dileriz.


Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,40   
15,40   
×
Kapat