Evvel Zaman İçinde %17 indirimli Tony Wolf

Evvel Zaman İçinde

ISBN
9789759020286
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
56
çocukta anadilin kavranması, gelişmesi, düş gücünün zenginleşmesi; masalların katkılarıyla olur. Masallar, çocukların dünyasında bir sanat, eğitim ve öğretim aracıdır. özellikle büyüme çağı ve okulöncesi dönem çocuklarının Yazının devamı...
100,00 TL
%
17
İndirimli
83,00 TL Kazancınız: 17,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 462096
 

Ürün Özellikleri

çocukta anadilin kavranması, gelişmesi, düş gücünün zenginleşmesi; masalların katkılarıyla olur. Masallar, çocukların dünyasında bir sanat, eğitim ve öğretim aracıdır. özellikle büyüme çağı ve okulöncesi dönem çocuklarının düşünce, dil, duygu dünyalarını etkiler. Dinleme, anlatma, kurgulama yetilerini geliştirir. Olaylar arasında ilişki kurmayı, sıralamayı ve karakter çözümlemeyi öğretir. Artık iyi-kötü, güçlü-zayıf, güzel-çirkin, mutlu-mutsuz, yoksul-varsıl gibi zıt kavramlar onların uslarında karşılıkları kolayca dile getirilebilen basit bilgilerdir. Elinizdeki kitap, anonim masallardan, ünlü yazarlardan, fabl'lardan derlenmiş önemli bir seçkidir. çocuk yazının ünlü çizeri Tony Wolf'la çocuk kitapları ve yayınları tasarımcısı Andrea Dami'nin özellikle okul öncesi çocukları için hazırladığı bu eseri okurlarımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
çocuklarımızın dünyasına her zaman farklı bir pencereden bakan ve onlara dünyanın en seçkin eserlerini kazandırmayı ilke edinen Marsık Yayıncılık'ın bu iki kitaplık dizisini de öteki kitapları gibi çok seveceksiniz.

Boyutlar

21x6

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Kitap Çocuk Kitapları Masal-Şiir

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
83,00   
83,00   
×
Kapat