Evlenme Cüzdanı %17 indirimli M.Naci Ünver

Evlenme Cüzdanı

ISBN
9789755091365
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
166
Bir hukukçu olan M. Naci Ünver halen yargıtay 8. Ceza Dairesi başkanıdır. Basında 1970'li yıllardan bugüne kadar, değişik toplumsal sorunlara ilişkin çok sayıda makalesi ve kimi edebiyat dergilerinde öyküleri yayınlandı. Evlenme Yazının devamı...
5,00 TL
%
17
İndirimli
4,15 TL Kazancınız: 0,85TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 468210
 

Ürün Özellikleri

Bir hukukçu olan M. Naci Ünver halen yargıtay 8. Ceza Dairesi başkanıdır. Basında 1970'li yıllardan bugüne kadar, değişik toplumsal sorunlara ilişkin çok sayıda makalesi ve kimi edebiyat dergilerinde öyküleri yayınlandı.
Evlenme Cüzdanı yazarın 1986'da yayınlanan ilk romanıdır. Bunu “Özgür Sevi“ ve “Ozanın Öldüğü Gün“ adlı romanları izledi. Bunların dışında “Kapadokya Efsanesi“ Gün Yüzü Yargıcı“ adlı öykü kitapları yayınlandı. Öykü dalında son yapıtı “Kırmızı Kaplı Defter“ adlı kitabıdır. Ayrıca “Sana Yirmibeş Şiir“ ve “Yağmurla Gel Bana“ adlı iki şiir kitabı da vardır.
“Evlenme Cüzdanı“ ilginç bir serüvenin romanıdır. Bu yapıtı okurken, tüm toplumsal kuralların ve özellikle hukuk kurallarının, insanca olma gereğini bir kez daha düşünme fırsatı elde edecek ve roman kahramanı Sabri Tükenmez ile bütünleşerek onun yanında yer alacaksınız.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,15   
4,15   
×
Kapat