Evet Cevabınız Hayır! Anlamına Geldiğinde %17 indirimli Laurence J. Br

Evet Cevabınız Hayır! Anlamına Geldiğinde

ISBN
9789759064389
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
163
Çin'de bir müzakere yürütmek, ünlü bir Konfüçyüs erdemi olan sabır; zamanla edinilen sebat ve sebat yoluyla edinilen yaşam içgüdüleri gerektirir. Çin'deki müzakereler, bu erdemlere ilişkin bilgi sahibi olmayanlar tarafından, Yazının devamı...
9,00 TL
%
17
İndirimli
7,47 TL Kazancınız: 1,53TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 462447
 

Ürün Özellikleri

Çin'de bir müzakere yürütmek, ünlü bir Konfüçyüs erdemi olan sabır; zamanla edinilen sebat ve sebat yoluyla edinilen yaşam içgüdüleri gerektirir. Çin'deki müzakereler, bu erdemlere ilişkin bilgi sahibi olmayanlar tarafından, yılgınlığa düşüren bir kültür şoku gibi algılanabilir.
Deneyimli Çin ticaret müzakerecileri içinse bu olay, sonu olmayan bir öğrenme sürecidir. Her iki tarafı da müzakerelerde başarıya götürecek kapının anahtarı, pekâlâ, Çin'in eski klasiklerinde anlatılan askeri manevraları bilmek olabilir.
“EVET cevabınız HAYIR! anlamına geldiğinde“ adlı kitapta yazar Laurence J. Brahm, nihai yol gösterici Sun Tzu'nun askeri stratejileri anlattığı Savaş Sanatı ve Çin tarihindeki stratejik kahramanlık hikâyelerini özetleyen vecizelerin bir derlemesi olan Otuz Altı Strateji adlı klasiklerindeki öğretileri, Çin'deki gerek ticari gerekse diplomatik günümüz müzakere durumlarına uyarlamıştır. Hepsi de yaşanmış, gerçek olaylara dayanan hikâyeler, yalnızca eğlendirmekle kalmayıp, aynı zamanda bir müzakere yürütmenin uzun ve yıldırıcı süreci ile mücadele etmekte olan birçok insan için bir umut ışığı olacak.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,47   
7,47   
×
Kapat