Eva %17 indirimli Ali Can

Eva

ISBN
9786051285559
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
93
İlk kitap için çok hoş yazıldığını söyleyebilirim. Bence bu. yeteneğin ta kendisi demek. Bir çırpıda okunup bitebilecek bir hikâye; 18 yaşındaki bir gencin ruhsal gel-gitleri, içinde gizli kalmış tararları keşfederek kendini Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 512790
 

Ürün Özellikleri

İlk kitap için çok hoş yazıldığını söyleyebilirim. Bence bu. yeteneğin ta
kendisi demek. Bir çırpıda okunup bitebilecek bir hikâye; 18 yaşındaki bir gencin ruhsal gel-gitleri, içinde gizli kalmış tararları keşfederek kendini gerçekten tanımasını anlatıyor. 1 1er yeni karakter hikâyeye girdikçe, evet, işte bu F.mrenin aşkı diyorsunuz, ama gerçekten öyle mi? Ayrıca, yazarın güncel olaylara ve gerçek mekanlara değinmesi ve aşk aşktır mesajı verdiği satırları ise kitabın en özgün kısımları. Fakat, bana kalırsa hikâye burada sona etmeyecek gibi.
OKAN DİLCİ
Sıkıntılı anlarımı/, olur. Sonra, çareyi müzikte buluruz.
I [ani kulaklığı taktığımızda sıkıntılarımızdan bir an olsun uzaklaştığımızı hissederiz ya, bu kitap aynı hissiyatı veriyor. Sizi alıyor ve başka hayatlara götürüyor. Sürükleyici ve bir o kadar da gizemli... Yaşanılan olaylar beklenenin tam tersine ilerledikçe dahada bir meraklandırıyor. Emre ve Evayı sevmeyecek tek bir kişi bile düşünmek istemiyorum. Okuyucuyu içerisine çekecek bir yapıt.
YEŞİM DÖNMEZ

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Roman (Yerli)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat