Etkili Sunu Tasarımı %17 indirimli Cliff Atkinson

Etkili Sunu Tasarımı

ISBN
9789755095356
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
240
Konu Başlıkları Sıralamanın Ötesinde Bilgilendiren, Motive Eden ve İlham Veren Sunular Oluşturmak İçin Microsoft PowerPoint'i Kullanmak Etkili Sunu Tasarımı kitabında iletişim uzmanı Clif Atkinson Microsoft PowerPoint'i kullanarak Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 454904
 

Ürün Özellikleri

Konu Başlıkları Sıralamanın Ötesinde
Bilgilendiren, Motive Eden ve İlham Veren Sunular Oluşturmak İçin Microsoft PowerPoint'i Kullanmak
Etkili Sunu Tasarımı kitabında iletişim uzmanı Clif Atkinson Microsoft PowerPoint'i kullanarak oluşturacağınız sunuların etkisini artırmak için yenilikçi 3 adımlı sistemini tanıtıyor. Etkili bir sunum yapmak için klasik öykü anlatımının ilkeleri ile sunum yaparken kullanılan araçların gücünü nasıl birleştireceğinizi keşfetmekte adım adım size rehberlik ediyor. Geliştirdiği kolay kullanılır şablonlarıyla ve kitap boyunca göreceğiniz 60'dan fazla ipucuyla etkinliğinizi ve kendinize olan güvenizi artırmanıza ve böylece fikirlerinizi kolayca hayata geçirmenize yardımcı oluyor.
Etkili Sunu Tasarımı ile sunu hazırlarken fikirlerinizi nasıl düzenli ve etkili şekilde ifade edeceğinizi öğrenecek; sunularınızda düşüncelerinizi açıkça ortaya koymak için doğru mesaj ve araçlarla birlikte senaryo taslaklarını kullanacak; slaytları dinleyicilere okumayı bırakıp izleyicilerle daha etkili ve verimli bir deneyim yaşayacak; sunularınızın etkisini artıracak; yatırım, satış ve eğitim gibi farklı sunu türlerine uygulayabileceğiniz yaratıcı sunu örneklerini inceleyeceksiniz.
Etkili Sunu Tasarımı ile maddeler halinde konu başlıklarıyla hazırlanmış sıkıcı slaytları bir kenara bırakıp sununuzdaki ilginç öyküyü ortaya çıkarın!
(Tanıtım Yazısından)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat