Eskiçağ Uygarlıkları %17 indirimli Hasan Bahar

Eskiçağ Uygarlıkları

ISBN
9789756527627
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
582
Uzun yıllar ders notları şeklinde kullandığımız bu çalışma öncelikle, Mezopotamya, Mısır ve Anadolu gibi dünya uygarlık tarihinin merkezinde yer alan köklü uygarlıklardan oluşmaktaydı. Zamanla bu uygarlıklara Grek ve Roma, İran, Yazının devamı...
45,00 TL
%
17
İndirimli
37,35 TL Kazancınız: 7,65TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 491111
 

Ürün Özellikleri

Uzun yıllar ders notları şeklinde kullandığımız bu çalışma öncelikle, Mezopotamya, Mısır ve Anadolu gibi dünya uygarlık tarihinin merkezinde yer alan köklü uygarlıklardan oluşmaktaydı. Zamanla bu uygarlıklara Grek ve Roma, İran, Hindistan ve Moğolistan uygarlıkları eklenmişti. Fakat bu çalışmanın kitap olması düşünüldüğünde dünyanın diğer bölgelerinde yer alan Orta Asya, Kuzey ve Doğu Avrupayı Doğu ve Güneydoğu Asya, Okyanusya ve Amerika uygarlıklarının da eklenmesinin uygun olduğunu düşündük.
Bu çalışmamızda kitap, dergi, makale gibi yazılı kaynakların yanında, çağımız bilgi kaynaklarından biri olan internet olanaklarından da faydalanılmıştır. Diğer taraftan yıllardır yüzey olanaklarından da faydalanılmıştır. Konya çevresi ve Moğolistan'daki Bilge Kağan Kazıları 2001 ve 2003 çalışmaları gibi içinde yönetiminde bulunduğumuz çalışmalardan orijinal bilgiler verilmeye çalışılmıştır.
Okuyucuya kolaylık olsun kullanılan kaynaklar Genel, Avrupa, Ortadoğu ve Avrasya gibi konulara göre tasnif edilerek verilmiştir.
(Önsöz'den)

Boyutlar

17x4

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Tarih Çağlar-Dönemler

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
37,35   
37,35   
×
Kapat