Bu işlem için üye girişi yapmanız gerekiyor

Eski Dostlar

ISBN
9789754472523
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
230
Başından sonuna bir bilinç akışı fırtınası! Eğer kitaplardan özel cümleler toplama merakınız varsa bu kitabı okurken yanınıza kağıt kalem almayı ihmal etmeyin. Eski Dostlar, bir dönem devrim yapmaya çalışan bir grup gencin Yazının devamı...
16,00 TL
%
20
İndirimli
12,80 TL Kazancınız: 3,20TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 445176
 

Ürün Özellikleri

Başından sonuna bir bilinç akışı fırtınası!
Eğer kitaplardan özel cümleler toplama merakınız varsa bu kitabı okurken yanınıza kağıt kalem almayı ihmal etmeyin.
Eski Dostlar, bir dönem devrim yapmaya çalışan bir grup gencin hikayesini anlatıyor ama bilindik yöntemlerle değil. İnce ince işlenmiş ruhsal ayrıntılar olaylardan daha çok soluk soluğa okunuyor.
Romanın her bölümü farklı bir karakterin aynı dönemde ve ortamda yaşadıklarını, duygularını ve düşüncelerini ele alıyor. Herkesin olaylara verdiği tepkileri, geçmişteki ve şimdiki psikolojik durumunu, bugünkü maddi olanaklarını, aşklarını ayrı ayrı yaşayabiliyoruz. Hiçbir romanın başkahramanı değil. Hepsinin tek bir rolü var, o da geçmişlerinden şehre yaptıkları yolculuklarına, büyük buluşma yemeği öncesinden sonrasına kadar yaşadıklarını toparlayıp en büyük düşmanları olan düzenin ağına nasıl düştüklerini anlatıp, doğru ve yanlışın zaman içinde nelere dönüştüğünü aktarmak.
Globalizm karşıtı en büyük yazarlardan biri olan Rafael Chirbes, var olan ekonomik ve politik sistemlerin içinde yaşayan insan profilini, karşıt ve yandaşlarını, yaşam kalitelerini ve psikolojilerini görmeyi bilen gözlerin beğenisine sunuyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

12.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Tarihi Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,80   
12,80   
×
Kapat