Ertesi Dünya %17 indirimli Abdullah Harmancı

Ertesi Dünya

ISBN
9799758456603
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
88
Abdullah Harmancı, genç hikayeciler arasında metinlerin sadeliği, üslubunun samimiyeti ile öne çıkıyor. Mustafa Kutlu, Yeni Şafak “Abdullah Harmancı'nın (ilk kitabı Muhteris'teki) öykü tarzı, Joyce'u, özellikle de onun Ulysses'ini Yazının devamı...
5,50 TL
%
17
İndirimli
4,57 TL Kazancınız: 0,93TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 543779
 

Ürün Özellikleri

Abdullah Harmancı, genç hikayeciler arasında metinlerin sadeliği, üslubunun samimiyeti ile öne çıkıyor.
Mustafa Kutlu, Yeni Şafak
“Abdullah Harmancı'nın (ilk kitabı Muhteris'teki) öykü tarzı, Joyce'u, özellikle de onun Ulysses'ini hatırlatıyor. Joyce da Dublin'i anlatıyordu; Harmancı da bazı Anadolu kentlerini ve kasabalarını anlatıyor. Her ikisi de yalnızca dışı, dışta olanı anlatıyor: Davranışları anlatıyorlar, konuşmaları aktarıyorlar; anlattıkları, aktardıkları üzerine bir yorum, bir açıklama getirmiyorlar. Yalnızca dışı, davranışı anlatmak suretiyle, okuyucunun, anlatılarının derununa nüfuz etmesini istiyorlar ve sağlıyorlar.
Rasim Özdenören, Yeni Şafak
Harmancı'nın şimdiye dek pek rastlanmayan tipteki kişileri İslam'a uygun yaşam biçimiyle Türkiye'deki modern gündelik yaşam arasında bocalayan şaşkın kişiler.
Yazar, her şeyin doğrusunu bilen, zihni açık biri olmaktansa, az da olsa çelişkiye önem veriyor, inançlı bir delikanlının da pekala ciddi ilişkiler içinde olabileceğini bildiriyor.
Hikayelerinde bir sahnenin çatısını kurmakta oldukça başarılı ve birkaç sözcükle ortamın durumunu sezdirmek açısından bir yönüyle ustalaşmış bir yazar bence.
Selçuk Orhan, Hece Dergisi
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Öykü ve Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,57   
4,57   
×
Kapat