Ermenilerin Türklere Yaptıkları Katliamlar ve Tehcir Uygulamaları Belg

Ermenilerin Türklere Yaptıkları Katliamlar ve Tehcir Uygulamaları Belgeseli

ISBN
9789752820708
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
206
Sizlere sunduğumuz bu kitap, Tarih araştırma usulüne bağlı, ciddi bir araştırmanın ürünüdür. Gerçekler Tarih ilmi disiplini içinde, arşiv vesikalarında aranılmaya çalışılmış, binlerce belge içinden seçilen 464 belge kitaba Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 531496
 

Ürün Özellikleri

Sizlere sunduğumuz bu kitap, Tarih araştırma usulüne bağlı, ciddi bir araştırmanın ürünüdür. Gerçekler Tarih ilmi disiplini içinde, arşiv vesikalarında aranılmaya çalışılmış, binlerce belge içinden seçilen 464 belge kitaba alınmıştır.
Türk ve Ermeni milletlerinin bu acı olaylardan yeterince ders çıkarıp, barış ve kardeşliği yeniden sağlayabilmesi ancak ve ancak Tarihi hakikatlerin ortaya koyulmasından geçtiği herkesin malumudur. Soruna ait gerçekler parlamento kararları ile değişemeyeceğine göre, tarihte çoktan yerini almış olan hakikatleri yine tarihte aramaya mecburuz.
Bu kitapta bütün Ermenilei suçlamak gibi bir niyetimiz olmadığını açıkça ifade ediyoruz. Zira geçmişte Türk - Ermeni dostluğu Osmanlı Devleti içinde Ermenilere ayrı bir statü kazandırmış, yüksek devlet kademelerinde Ermeni devlet adamları görev yapmış ve Türk ve Ermeni toplumları kardeşçe yaşamıştır. Osmanlı Devleti'nin yıkılıp ortadan kaldırılması için akla hayale gelmeyen hile ve oyunlara başvuran çıkarcı devletler, önce Anadolu'yu misyoner ve okullarıyla fikren karıştırmış, sonra silah deposu heline getirmiş sonra da isyan ve istilalarında ne yazık ki Ermeni milletini kullanmışladır.
Kitabımızı; arşiv belgelerini inceleme lüzumu görmeden fikir beyan edenlere, dostluk ve barışı ilmi gerçeklerde arayanlara ve de bütün okuyuculara armağan ediyoruz.
(Arka Kapakö)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Türkiye Cumhuriyeti (Siyasi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat