Ergen Şirketler %17 indirimli S.SONER SELCUKLU

Ergen Şirketler

ISBN
9789753223676
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
352
Soner Selçuklu, kitabında birer “organizma“ olan şirketlerle insan arasındaki benzerliğe işaret ediyor. Şirketlerin gelişim evreleri ile insan yaşamının belirleyici bir dönemi olan ergenlikten erginliğe geçiş arasındaki şaşırtıcı Yazının devamı...
22,00 TL
%
20
İndirimli
17,60 TL Kazancınız: 4,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 451205
 

Ürün Özellikleri

Soner Selçuklu, kitabında birer “organizma“ olan şirketlerle insan arasındaki benzerliğe işaret ediyor. Şirketlerin gelişim evreleri ile insan yaşamının belirleyici bir dönemi olan ergenlikten erginliğe geçiş arasındaki şaşırtıcı benzerliği yönetim, stratejiler ve psikoloji-ortam açısından gözler önüne seriyor. Bedensel gelişimin zihinsel ve ruhsal gelişimin önüne geçtiği ergenliğin şirketlerin ömründe de aynı şekilde geçerli olduğunu gösteriyor. Bu sancılı ama dinamizmiyle de çok şey vaat eden dönemde düşülen yanlışlar ve çıkış yollarını ele alıyor.
Ergen Şirketler'de bu hızlı ve öngörülmez değişim döneminin eski, köklü ve büyük kuruluşlar için de geçerli olabildiğini çarpıcı örneklerle görüyor ve bunun mikro-makro maliyetleri üzerine düşünmeye başlıyorsunuz.
Değişimde ilk adım, durumu tanımlamak, adını koymaktır. Ergen Şirketler, sanılandan çok daha yaygın bir olguya ışık tutuyor. Bir girişimci ve danışmanın bakış açısından kaleme alınan kitap, gelişimin bu evresinde olan-kalan kuruluşların çalışanları, yöneticileri, sahipleri ile danışmanları için taşları yerine oturtan bir yaklaşım sunuyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x20.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi Kuram

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,60   
17,60   
×
Kapat