Erdem Faaliyet Dosyası 1

ISBN
9789755017259
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
96
Değerli Eğitimciler ve Anne Babalar; Erdem Faaliyet Dosyası 1 - 2, çocukların temel gelişimlerini, el göz koordinasyonunu, estetik duygularını desteklerken yaratıcılıklarını arttırmayı hedefleyen okul öncesi eğitim setleri ve etkinlik Yazının devamı...
35,00 TL
%
36
İndirimli
22,40 TL Kazancınız: 12,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 555189
 

Ürün Özellikleri

Değerli Eğitimciler ve Anne Babalar;
Erdem Faaliyet Dosyası 1 - 2, çocukların temel gelişimlerini, el göz koordinasyonunu, estetik duygularını desteklerken yaratıcılıklarını arttırmayı hedefleyen okul öncesi eğitim setleri ve etkinlik kitaplarına yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.
Erdem Faaliyet Dosyası, kesme, katlama, boyama, yırtma, yuvarlama, yapıştırma, monte etme, artık materyal kullanımı vb. faaliyetleri içermektedir. Çocuklar bu faaliyetleri yaparken aynı zamanda paylaşmayı, danışmayı-destek almayı, yardımlaşmayı, sırasını beklemeyi, başladığı bir işi bitirmeyi ve sanatsal/estetik ürünler oluşturmayı öğrenecektir.
Faaliyet Dosyası 1-2, hem eğitimciler için bir kaynak hem de anne babalar için çocuklarıyla kaliteli ve faydalı zaman geçirmekte kullanabilecekleri bir materyal / seçenek olacaktır.
Etkinlikler okul öncesi eğitim programına ve eğitim öğretim konularına uygun olarak tasarlanmıştır. Etkinlik sıralamaları, spiralli cilt kolaylığıyla, çocukların gelişim seviyesine ve yaş grubuna göre değişebilecektir. Ayrıca bazı etkinliklerde önerilen malzemeler etkinliğin uygulanış yöntemi (eğitimcinin ve yetişkinin hayal gücü ve imkanlarına göre) uygulama esnasında değişikliğe açıktır.
Çocuklarımızın temel eğitimi için çeşitli kavram ve konuları, eğlenerek öğrenmelerini esas alarak hazırlanmış birbirinden güzel faaliyetlerle iyi zaman geçirebilmeniz dileğiyle...
Elif Konar Çocuk Gelişimi, Eğitimi ve Edebiyat Uzmanı-
(Önsözden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,40   
22,40   
×
Kapat