Enver Paşanın Özel Mektupları %17 indirimli

Enver Paşa’nın Özel Mektupları

ISBN
9789755331874
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
575
İttihat ve Terakki'nin ünlü liderlerinden Enver Paşa, Osmanlı İmparatorluğu'nun son beş yılına damgasını vurdu. “Enveriye yazısı“, “Enveriye bıyığı“, “Enveriye kalpağı“ moda oldu. Almanlar imparatorluğu “Enverland“ Yazının devamı...
48,00 TL
%
17
İndirimli
39,84 TL Kazancınız: 8,16TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 455940
 

Ürün Özellikleri

İttihat ve Terakki'nin ünlü liderlerinden Enver Paşa, Osmanlı İmparatorluğu'nun son beş yılına damgasını vurdu. “Enveriye yazısı“, “Enveriye bıyığı“, “Enveriye kalpağı“ moda oldu. Almanlar imparatorluğu “Enverland“ diye anmaya başladı.
Kimilerince Osmanlı İmparatorluğu'nu gereksiz yere Birinci Dünya Savaşı'na sokup parçalanmasına yolaçmakla suçlanan Enver Paşa, kimilerince de katıksız bir yurtsever, büyük bir asker ve devlet adamı olarak görüldü.
1922 yılında, “Turan“ devleti kurma düşlerinin peşinde Tacikistan'da Ruslarla çarpışırken ölen bu siyaset adamının aynı zamanda ateşli bir sevgili olduğunu biliyor muydunuz
Elinizdeki kitap Enver Paşa'nın çalkantılı özel yaşamının birinci elden tanıklığıdır.
Büyük bölümü ilk kez basılan bu mektuplar yalnızca tarihçiler için paha biçilmez bir belge hazinesi değil, bütün okurlar için sürükleyici bir serüven niteliğinde.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Anı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
39,84   
39,84   
×
Kapat