Enine Boyuna Ms Office Access 2003 %17 indirimli JOHN L. VIESCAS

Enine Boyuna Microsoft Office Access 2003

ISBN
9789755094601
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
1344
Zaman kazandırıcı yüzlerce çözüm; bulması kolay, kullanması kolay! İpuçları, kısayollar, örnekler ve sade bir anlam Daha Bilinçli Çalışın ve Access deneyiminizi üst düzeye taşıyın CD-Rom İçerir! Örnek Dosyalar / e-Kitap / Yazının devamı...
45,00 TL
%
17
İndirimli
37,35 TL Kazancınız: 7,65TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 534980
 

Ürün Özellikleri

Zaman kazandırıcı yüzlerce çözüm; bulması kolay, kullanması kolay!
İpuçları, kısayollar, örnekler ve sade bir anlam
Daha Bilinçli Çalışın ve Access deneyiminizi üst düzeye taşıyın
CD-Rom İçerir!
Örnek Dosyalar / e-Kitap / Microsoft Computer Dictionary / ve daha fazlası! / Arka Kapağa Bakınız
(Ön Kapak)
Enine Boyuna Microsoft Access 2003, veritabanları ile çalışan kullanıcılar için Microsoft'un yaygın veritabanı yönetimi programı Microsoft Office Access'i derinlemesine açıklayan bir kılavuzdur. Bu olağanüstü kaynak kitap, zaman kazandırıcı yüzlerce çözümü, sorun giderme ipucunu ve kullanışlı püf noktayı en öz biçimde ve kolay yanıtlarla işlemektedir.
Enine Boyuna Microsoft Access 2003 ile Access hakkında bildiklerinizi geliştirmeyi ve hızla yenilikler dünyasına dalmayı; uzmanların güçlü veritabanlarını nasıl tasarladıklarını; elektronik tablolar, metin dosyaları, veritabanları ve başka kaynaklardan veri almayı; verileri yönetmek için basit ama kapsamlı sorgular yazmayı; formlar ve raporlar oluşturmak için ileri düzey teknikleri; Özet Tablo ve Özet Grafik dinamik görünümlerini geliştirmeyi; Access projeleri, görünümleri, fonksiyonları ve saklı yordamlarında Microsoft SQL Server gücünü kullanmayı; veritabanı güvenlik özelliklerini geliştirmeyi; veri erişim sayfaları ve XML ile Web'den dinamik veri almayı; uygulamalarınızı ve Web sayfalarınızı otomatikleştirmek için Microsoft Visual Basic® for Applications (VBA) kullanmayı öğreneceksiniz. Kitabın ekindeki CD'de orijinal kitabın eKitabının yanı sıra etkileşimli öğreticiler, örnek veritabanları, VBA kodları, Microsoft Computer Dictionary, Fifth Edition eKitabı ve daha fazlası bulunmaktadır.
Enine Boyuna Microsoft Access 2003 ile günlük görevleri gerçekleştirmenin en iyi ve en hızlı yollarını enine boyuna keşfedip Access'te kendinizi en üst düzeylere hazırlayacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
37,35   
37,35   
×
Kapat