Emile

ISBN
9786054708932
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
168
Burstein, son zamanların gözde İsrailli yazarı. Yapıtları İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca gibi dillere aktarıldı. Emile ise, yazarın olgunluk dönemine denk gelir ve yine bu dillerde en çok okunan romanlardan birisidir. Emile, Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 591649
 

Ürün Özellikleri

Burstein, son zamanların gözde İsrailli yazarı. Yapıtları İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca gibi dillere aktarıldı. Emile ise, yazarın olgunluk dönemine denk gelir ve yine bu dillerde en çok okunan romanlardan birisidir.

Emile, çağdaş romanın içinden yükselen, gür sesli yapıtlardan. Anlatı tekniği açısından anakronik bir yaklaşımı benimsemiş, üslubuyla kendisine farklı ve güçlü bir ses yakalımış. Merkezinde, Emile'i evlat edinmiş dul bir erkeğin, Yoel'in başından geçenleri tutuyor. Yine de kitap, genel olarak Yoel'in etrafında biçimlense de diğer karakterlerin minimal hikayelerinden gerektiği gibi besleniyor. Karakterler şekillendikçe, birer birer vücut buldukça, düş dünyanıza dahil olmaya başladıkça, birer “insan” olarak tüm özellikleriyle karşınıza dikiliyorlar. Roman sona erdiğinde artık Emile'in karakterleri daima hayatınızda.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat