Eleştirel Bir Gözle Serbest Piyasa

ISBN
9789757696926
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
336
... Bir açıdan ekonomi pratiği ile ekonomi bilimi arasındaki ilişki tiyatro ile benzerlik gösterir. Ekonomide sahne, yaşanan hayat ve bu hayatın içinde oluşan ekonomik ilişkilerdir. Ekonomi bilimi ise sahnede sergilenen olaylara bakarak Yazının devamı...
12,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 569818
 

Ürün Özellikleri

... Bir açıdan ekonomi pratiği ile ekonomi bilimi arasındaki ilişki tiyatro ile benzerlik gösterir. Ekonomide sahne, yaşanan hayat ve bu hayatın içinde oluşan ekonomik ilişkilerdir. Ekonomi bilimi ise sahnede sergilenen olaylara bakarak bunları yönlendiren senaryonun ne olduğunu anlamaya çalışır. Bu kitap ekonomi biliminin bu uğraşında ne kadar başarılı olduğu ile ilgili.
... Kitabın son bölümleri ise dünyadaki son gelişmelerin ekonomiyi anlamamızda ne gibi değişikliklere yol açabileceğini, Türkiye'nin niye serbest bir piyasa ekonomisini etkin şekilde işletemediğini ve bunun tarihsel nedenlerini ele alıyor. Bu yapısıyla kitap yalnız öğrencilere dönük bir ders kitabı değil. Bunun ötesinde ekonomi ve piyasa gerçeği ile yaşamda hergün karşılaşan herkese birşeyler verme amacında.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi Kuram

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,00   
12,00   
×
Kapat