Elçin

ISBN
9786055988333
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
304
Sanat eserinde anlatılan ve sanat eserine yansıyan, toplumsal yaşam, toplumsal yapı ve tarihi süreçtir. Sanatın toplumsal işlevini açıklamaktaki amaç sanat eseriyle toplumsal yapı arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarmaktır. Çünkü sanatın Yazının devamı...
25,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 565871
 

Ürün Özellikleri

Sanat eserinde anlatılan ve sanat eserine yansıyan, toplumsal yaşam, toplumsal yapı ve tarihi süreçtir. Sanatın toplumsal işlevini açıklamaktaki amaç sanat eseriyle toplumsal yapı arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarmaktır. Çünkü sanatın toplumla, kültürle, dinle, gelenekle kaçınılmaz ve sıkı bir ilişki vardır.
Elçin'in eserlerinde açıkça veya simgelere yüklenmiş bir sistem eleştirisi yapılır. Sovyetler Birliği'nin, Azerbaycan'daki uygulamaları, baskı ve zulüm, toplumun kaybolan düzeni yazar tarafından eleştirilir. Elçin, zulmün bir gün mutlaka sona ereceği düşüncesini, romanlarında işler.
Toplumun egemenliğine ulaşabilmesi için kendi düzenini koruması ve değerlerine sahip çıkması gerektiği vurgulanır. Elçin Efendiyeb, baskı ve zulmü kabullenemeyen, özgürlükçü, toplumsal değerlere ve insan yaşamına saygılı, milli değerlere sahip çıkan bir dünya görüşüne sahiptir.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Deneme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
25,00   
25,00   
×
Kapat