el-Münafikun %17 indirimli Hacı Çiçek

El-Münafikun

ISBN
9786353117800
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
200
Kur'an'ın, itikadi bağlamda insanları inanan ve inanmayan; sosyal bağlamda ise özde inanmadıkları halde, müslümanlar arasında yaşayan münafıkları içinizden bir güruh/grup (Nur 11) olarak nitelediğini biliyoruz. Bizi bu konuyu Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 434106
 

Ürün Özellikleri

Kur'an'ın, itikadi bağlamda insanları inanan ve inanmayan; sosyal bağlamda ise özde inanmadıkları halde, müslümanlar arasında yaşayan münafıkları içinizden bir güruh/grup (Nur 11) olarak nitelediğini biliyoruz. Bizi bu konuyu araştırmaya yönelten neden; Asr-ı Saadet dönemindeki nifak unsurlarını ortaya çıkaran sosyal, kültürel, ekonomik ve psikolojik faktörleri; bu unsurların İslam toplumundaki konum ve statülerini, ak ve kara günde sergiledikleri tavırları kavrayarak, günümüzdeki bölgesel ve küresel yansımalarını tespit etme ve konuda gayret sahibi müslümanları uyarma duyarlığıdır.
Zira her dönemde münafıkların olabileceğine inanan mü'minlerin yaşadıkları coğrafyada, bu unsurları saptayarak tedbir alma sorumlulukları vardır. Bu hem bireysel, hem toplumsal düzeyde olması gereken bir sorumluluktur. Her müslüman ve kanaat çevresinin sorumluluğu ise kendi gücüyle orantılıdır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam İslam ve Düşünce

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat