Ekonomik Krizin Çalışanlar Üzerindeki Etkisi

ISBN
9786053772422
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
168
çalışmanın insan yaşamında ayrı bir yeri olduğu ve önemli bir zaman dilimini kapsadığı herkes tarafından bilinmektedir. çalışma, insanlar için, temel fizyolojik ve güvenlik gereksinimlerini karşılamanın bir gereği olmasının Yazının devamı...
18,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 559557
 

Ürün Özellikleri

çalışmanın insan yaşamında ayrı bir yeri olduğu ve önemli bir zaman dilimini kapsadığı herkes tarafından bilinmektedir. çalışma, insanlar için, temel fizyolojik ve güvenlik gereksinimlerini karşılamanın bir gereği olmasının yanısıra, sosyal ve psikolojik gereksinimlere de yanıt veren önemli bir olgudur. çalışma sürecinin kesintiye uğraması, doğrudan ekonomik olanakların azalması ve kişilerin fizyolojik, psikolojik ve sosyal açıdan birçok gereksiniminin giderilmesinin tehdidi anlamına gelmektedir. Ekonomik kriz, bu süreci tehdit eden önemli gelişmelerden biridir.
Bu çalışma ile, ekonomik kriz dönemlerinde çalışanların işe ilişkin davranış ve tutumlarında görülen değişimlerin ve aile yaşamında ortaya çıkan olumsuzlukların belirlenmesi; krizin, çalışanların tüketim alışkanlıkları üzerindeki etkisinin incelenmesi; kriz dönemlerinde başvurulan örgütsel uygulamalar ve bu uygulamalara ilişkin çalışanların görüşleri hakkında bilgi edinilmesi amaçlanmıştır.
(önsöz'den)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,00   
18,00   
×
Kapat