Eker Test 4.Sınıf Dinlendiren Test İzzet Eker

Eker Test 4.Sınıf Dinlendiren Test

ISBN
9786059054188
Yazar
Yayıncı
Eker Test 4.Sınıf Dinlendiren Test Test Sayısı: 31 Sayfa Sayısı: 64 Soru Sayısı : 372 Kağıt Kalitesi: 1. Hamur Perforajlı ( Çek - Kopar ) Hazırlayan: İzzet EKER   NOT: Sizlerden gelen talep ile cevap anahtarı kapağa değil ayrı bir Yazının devamı...
9,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 545143
 

Ürün Özellikleri

Eker Test 4.Sınıf Dinlendiren Test

Test Sayısı: 31

Sayfa Sayısı: 64

Soru Sayısı : 372

Kağıt Kalitesi: 1. Hamur

Perforajlı ( Çek - Kopar )

Hazırlayan: İzzet EKER

 

NOT: Sizlerden gelen talep ile cevap anahtarı kapağa değil ayrı bir sayfaya konulmuştur. İsterseniz yırtıp öğremciye vermeden öğretmen kontrollü bir ölçme yapabilirsiniz.

Kısa Tanıtım: Yayınlarımızı diğer yayınlardan ayıran özellikler arasında Milli Eğitim Bakanlığının yayınlamış olduğu öğretim programındaki kazanımlara göre hazırlanmış olmasıdır.

Yaprak testlerimiz ünite tarama usulüne göre değil konu tarama testi olarak hazırlanmıştır. Öğretmen konuyu işledikten sonra o konu ve kazanımla ilgili testleri öğrencilere vererek konunun pekiştirilmesini ve o konuyla ilgili kazanımları öğrenmesini sağlayacaktır. Her testin arka kısmında o testte hangi kazanıma yönelik sorular varsa onlar maddeler halinde verilmiş ve öğrencilerimizin soru ve kazanım ilişkisini görmesi amaçlanmıştır.

Konu Kazanim Testlerimizin en büyük özelliklerinden birisi de tamamen resimli ve görsel sorulardan olusmus olmasidir. Böylece öğrencilerimiz için soru çözmek bir zevk haline gelecek ve keyif alarak DİNlendiren Test'eri çözeceklerdir.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,00   
9,00   
×
Kapat