Ejderhalar (İnsanlar Diyarındaki Canavarlar) %17 indirimli P.Absalon-F

Ejderhalar - İnsanlar Diyarındaki Canavarlar

ISBN
9789750817908
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
128
Ejderha, 6000 yıl önce çin'deki ilk temsillerinden Hollywood sinemasının cehennemden çıkmış yaratıklarına varıncaya dek, değişken ve çok çeşitli görünümlere bürünür. Dünyanın yaratılışı efsanelerinin çoğunda var olan bu Yazının devamı...
15,00 TL
%
30
İndirimli
10,50 TL Kazancınız: 4,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 433786
 

Ürün Özellikleri

Ejderha, 6000 yıl önce çin'deki ilk temsillerinden Hollywood sinemasının cehennemden çıkmış yaratıklarına varıncaya dek, değişken ve çok çeşitli görünümlere bürünür.
Dünyanın yaratılışı efsanelerinin çoğunda var olan bu melez canavara çifte değer yüklenmiştir: Asya'da bereket, refah ve bilgelik sembolü iken, Hıristiyan Batı için kötülüğün tecessüm etmiş halidir. Azizler, papazlar ve şövalyeler ejderhaya karşı amansız bir savaş vermişlerdir. Eskiçağ'dan XVIII. yüzyılın ortasına kadar ki dönemin seyyahlarına ve âlimlerine inanacak olursak, ejderha gerçekten vardı.
Bugünse ejderha hayal dünyasına ait olmakla birlikte insanları etkileyen büyüsünden hiçbir şey kaybetmemiş durumda. Patrick Absalon ve Frédérik Canard, yüzyıllar ve medeniyetler boyunca, insanlar diyarındaki bu canavarların izini sürüyorlar.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Dünya Ortaçağ (Sosyal Tarih)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,50   
10,50   
×
Kapat