Bu işlem için üye girişi yapmanız gerekiyor

Ehli Sünnet Akidesi

ISBN
9786055996222
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
448
Ehl-i Sünnet Akidesi; İsminden de anlaşılacağı gibi Ehl-i Sünnet'in tanımını, İlmi usulünü, temel esaslarını, İslam tarihindeki seyrini, önemli şahsiyetleri ve görüşlerini ele alarak konuyu detaylarıyla işliyor. Temel İslami Yazının devamı...
45,00 TL
%
17
İndirimli
37,35 TL Kazancınız: 7,65TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 563854
 

Ürün Özellikleri

Ehl-i Sünnet Akidesi; İsminden de anlaşılacağı gibi Ehl-i Sünnet'in tanımını, İlmi usulünü, temel esaslarını, İslam tarihindeki seyrini, önemli şahsiyetleri ve görüşlerini ele alarak konuyu detaylarıyla işliyor.
Temel İslami kaynaklardan yararlanılarak hazırlanan eser, Ehl-i Sünnet adına yapılan yanlışlıkları ve Ehl-i Sünnet'e yöneltilen ilmi dayanaktan yoksun iddia gidermeye çalışıyor.
Müellifin medrese kökenli olması, Ehl-i Sünnet'e ilişkin tartışmaları yakından takip etmesi ve günümüz problemlerine yaklaşması açısından, eser canlı ve taze bir özellik kazanıyor.
Ehl-i Sünnet adına temsilcilerin türediği günümüzde, bu eserin gerçek Ehl-i Sünnet çizgisine hizmet edeceği kanaatindeyiz. Keza Ehl-i Sünnet'in ne olduğunu bilmeden yapılan tartışmalar ve yer yer haksız suçlamalara girişilen ortamlarda Ehl-i Sünnet gerçekliğini yeniden gözler önüne sermesi ile eserin önemli bir boşluğu dolduracağı da açıktır.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Makale

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
37,35   
37,35   
×
Kapat