Eğri Çiviler

Eğri Çiviler

ISBN
9786053235477
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
240
Şehrin sesi yükselmeye ve yollar kalabalıklaşmaya başlamıştı. Yandaki simitçiden bir simit aldı. çok taze ve lezzetliydi. Bavulunu alarak ayağa kalktı. Fatih'e gidecekti. Orada yakın köylülerin ve arkadaşlarının toplandığı bir kahve Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 621775
 

Ürün Özellikleri

Şehrin sesi yükselmeye ve yollar kalabalıklaşmaya başlamıştı. Yandaki simitçiden bir simit aldı. çok taze ve lezzetliydi. Bavulunu alarak ayağa kalktı. Fatih'e gidecekti. Orada yakın köylülerin ve arkadaşlarının toplandığı bir kahve vardı. Durakta sıra bekleyen bir taksiye yanaşarak, şoföre seslendi “Beni Fatih'e atar mısın”
Adam, Mustafa'yı tepeden tırnağa şöyle bir süzdü. Köyden geldiği ve İstanbul'a yabancı olduğu o kadar belli oluyordu ki, “Nerelisin hemşerim” diye sordu Mustafa'ya... Cevap kısaydı: “Kayseriliyim.”
Vicdanlı bir adamdı şoför. Mustafa'ya müşteri muamelesi yapıp parasını almayı kendine yediremedi. Acımıştı... O da sekiz - on yıl önce, tıpkı bu adam gibi İstanbul'a gelmiş, olmadık acemilikler yaşamıştı. Mustafa'ya, “Bak hemşerim, ben şimdi seni taksi ile götürürsem on liranı alırım ama senin paran cebinde kalsın! Bir lira ver, motorlarla Eminönü'ne geçersin. Bir lira daha verirsen oradan da dolmuş taksiler seni Fatih'e götürür. Hadi işin rast gelsin!” dedi.
Taksi şoförünün bu güzel ve insani davranışını Mustafa ilerleyen günlerde çocuklarına anlatacak, bunu onlarla paylaşacaktı. İyi ve düzgün insanlar her zaman vardı ve gerektiğinde bir yerlerden çıkıveriyorlardı işte...

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Biyografi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat