Eğitim Kurumlarında Adli ve İdari Soruşturma

ISBN
9786054434947
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
418
DMK'nın disiplinle ilgili hükümleri içinde yer alan çeşitli hükümlerinde, soruşturmadan ve soruşturmacıdan söz edilmekle birlikte soruşturmacı tayini, soruşturmacının nitelikleri, soruşturmanın yürütülme biçimi gibi hususları Yazının devamı...
26,00 TL
%
10
İndirimli
23,40 TL Kazancınız: 2,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 557343
 

Ürün Özellikleri

DMK'nın disiplinle ilgili hükümleri içinde yer alan çeşitli hükümlerinde, soruşturmadan ve soruşturmacıdan söz edilmekle birlikte soruşturmacı tayini, soruşturmacının nitelikleri, soruşturmanın yürütülme biçimi gibi hususları açıkça düzenleyen kurallar yer almaktadır. Bu faaliyetlerin bir kısmı idari teamüllere göre, bir kısmı ise zaman içinde oluşan yargısal içtihatlara göre yürütülmektedir.
Bu kitap, soruşturmanın açılmasından disiplin cezası verilmesine, disiplin cezasına itirazdan idari yargıda hak aramaya kadar; disiplin hukukunun tüm boyutlarını ve 4483 sayılı Kanun kapsamında ön inceleme başlatılmasından, soruşturma izni verilmesine ve itiraza kadar memurların yargılanması hakkındaki esasları örnekleriyle açıklamak iddiasındadır. Bu yönüyle bu alandaki bir boşluğu doldurması beklenmektedir.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Referans Hukuk

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
23,40   
23,40   
×
Kapat