Edith Piaf Jean

Edith Piaf

ISBN
9786059147309
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
239
Doğumundan neredeyse bir asır, vefatından ise elli yıl sonra Piaf'tan geriye ne kaldı Repertuarı ve koca efsane hikâyesi. Sesi ve fotoğrafları. Tino Rossi ya da André Claveau gibi günümüzde unutulan; fakat kendi dönemlerinin en çok Yazının devamı...
22,00 TL
%
17
İndirimli
18,26 TL Kazancınız: 3,74TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 665314
 

Ürün Özellikleri

Doğumundan neredeyse bir asır, vefatından ise elli yıl sonra Piaf'tan geriye ne kaldı Repertuarı ve koca efsane hikâyesi.

Sesi ve fotoğrafları. Tino Rossi ya da André Claveau gibi günümüzde unutulan; fakat kendi dönemlerinin en çok beğenilen isimlerinin aksine Edith Piaf, Fransa'da olduğu kadar diğer ülkelerde de (Google'da on iki milyondan fazla referans) özellikle ABD'de halen dinlenmektedir. Piaf daha hayattayken, farkında olmadan gelecek nesiller için çalışmaya başlamıştı. öncelikle kendini tanıtmak için tüm dünyayı (Asya hariç) dolaşır. Uluslararası turnelerden ötürü (özellikle de Amerika kıtasında) bazen bir buçuk yıl Fransa'da olmadığı olmuştur. Zayıf siluetini, küçük siyah elbisesini, adeta bir dramı canlandıran jestlerini yıllarca konser ve tiyatro sahnelerine ve Stockholm'e, Atina'ya, New York'a, Hollywood'a, Montreal'e, Meksiko'ya ve Buenos Aires'e beraberinde götürür. Bitmek tükenmek bilmeyen bu yolculukların vermiş olduğu yorgunluk kendisinin erken yaşta aramızdan ayrılmasına az çok sebep olur.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Biyografi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,26   
18,26   
×
Kapat