Düzenden Kaosa Zuhur (Gediz Akdeniz ile Söyleşi)

ISBN
9789757005254
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
225
Ey okur, bu teorik bir kitap değil, o yüzden bu kitapta teorik tutarlılık arama. Ama konusu teori olan bu söyleşiden sonra birkaç kitap daha okuma ihtiyacı hissedersen ne âlâ. Biz bu kitapta kuantum bellek, kuantum duyarlılık, kelebek etkisi, Yazının devamı...
16,00 TL
%
17
İndirimli
13,28 TL Kazancınız: 2,72TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 461237
 

Ürün Özellikleri

Ey okur, bu teorik bir kitap değil, o yüzden bu kitapta teorik tutarlılık arama. Ama konusu teori olan bu söyleşiden sonra birkaç kitap daha okuma ihtiyacı hissedersen ne âlâ.
Biz bu kitapta kuantum bellek, kuantum duyarlılık, kelebek etkisi, kaos sırtı, garip çekiciler, simülasyon, hiper-gerçeklik, fraktal zaman, siborg, yapı bozum, modernite, İslam, tasavvuf, heterodoksi derken kabımızın aldığı kadar, Baudrillarddan Foucoultya, Nİetzsctıeden Ahmet Hamdi Tanpınara daldan dala bir gezinti yaptık. Ve adına Doğu-Batı sorunsalı denilen gayya kuyusuna biz de düştük; tabii ki çıkamadık. Doğu nerede biter, Batı nerede başlar, Batıyı Batı yapan nedir? Batının zalim olduğu kesindir de Doğu mazlum mudur? Bu ve benzeri sorunlar üzerinde çok da sistemli olmadan fikir yürüttük.Ne olacak bu memleketin hali, sorusunu es geçlğimizi de sanma. 68 hareketini, yeşil hareketi, anarşistleri, Bergama köylülerini, hatta Beşiktaş Çarşı grubunu dahi konuştuk. Ne ki, bütün bu konulan derinlemesine ele almamız beklenemezdi. Ve sevgili okur, hayatın anlamını ne yazık ki bu kitapta da bulamayacaksın.

Barkod Hatası=9789757005247 (Baskı Hatası)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Söyleşi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,28   
13,28   
×
Kapat