Düşüncenin İyileştirici Gücü

ISBN
9789758519262
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
276
Soğuk algınlığı, kemik kırıkları, artrit, hiper tansiyon, baş ağrıları, astım, kısırlık, depresyon, anksiyete, şişmanlık ve daha pek çok rahatsızlık için iyileştirici imgeleme teknikleri. Zihnin ve düşüncelerin fiziksel Yazının devamı...
14,00 TL
%
17
İndirimli
11,62 TL Kazancınız: 2,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570359
 

Ürün Özellikleri

Soğuk algınlığı, kemik kırıkları, artrit, hiper tansiyon, baş ağrıları, astım, kısırlık, depresyon, anksiyete, şişmanlık ve daha pek çok rahatsızlık için iyileştirici imgeleme teknikleri.
Zihnin ve düşüncelerin fiziksel sağlığımız üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğu artık geniş ölçüde kabul edilmektedir. Psikiyatrist ve imgelemeyle tedavinin öncülerinden olan Dr. Gerald Epstein bu kitabında zihnin imgeleme yoluyla bedeni nasıl iyileştirebileceği konusunda yeni bir vizyon sunuyor.
Dr. Epstein'in 15 yılı aşkın klinik deneyimleri sonucunda geliştirdiği güvenilir ve güçlü teknikler, zihnimizin iyileştirici gücünü açığa çıkararak bize sağlığımızı kısa zamanda olumlu yönde etkileyebilme olanağı veriyor. Kitapta, alerjiler, soğuk algınlıkları, sırt ağrıları, baş ağrıları ve artrit gibi yaygın görülen hastalıklardan kalp rahatsızlıkları ve kanser gibi ciddi hastalıkları kadar birçok sağlık problemiyle ilgili özel olarak hazırlanmış yetmiş beşten fazla egzersiz yer almaktadır. Her egzersiz 1 ila 5 dakikalık bir sürede uygulanabilmektedir. Kitabın içeriğinde ayrıca kendi kişisel ihtiyaçlarınıza uyarlayabileceğiniz sağlığı korumaya yönelik genel yöntemler de bulabilirsiniz.
Düşüncenin İyileştirici Gücü beden ve zihin arasındaki sağlıklı birliği anlamanıza, onarmanıza ve sürdürmenize büyük katkıda bulunacaktır.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Sağlıklı Yaşam

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,62   
11,62   
×
Kapat