Düş Yollarda Kırıldı %17 indirimli Bülent Şenocak

Düş Yollarda Kırıldı

ISBN
9786054353972
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
208
Düş Yollarda Kırıldı'nın ilk yazımını okurken çok etkilenmiş ve daha ilk sayfalarında etki alanına girmiştim. Sözcüklerin ruhunda, yazarın düş gücünü ve yazım disiplinini duyumsatan bir edebî ustalık vardı. Bir zengin tarih ve Yazının devamı...
14,00 TL
%
17
İndirimli
11,62 TL Kazancınız: 2,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 480065
 

Ürün Özellikleri

Düş Yollarda Kırıldı'nın ilk yazımını okurken çok etkilenmiş ve daha ilk sayfalarında etki alanına girmiştim. Sözcüklerin ruhunda, yazarın düş gücünü ve yazım disiplinini duyumsatan bir edebî ustalık vardı. Bir zengin tarih ve şiir varlığının bütünleşen görkemine tanık oluyordum. Okuyanı ıstıraplı yıllardan çekip çıkaran bir dehliz derinliği vardı bu romanda.
Meşrutiyet yıllarındaki istekli ve kararlı duygularla çerçevelenen olaylar, bir romanın duygusal zemini olarak değerlendiriliyordu. Bu değerlendirme, az bulunur bir edebî tat bağışlıyordu okuyucuya.
Varılan sonuçların hazzı, her kişiye göre elbette ki bazı farklılıklar taşıyordu; ama özlü bir zaman değerinin mükemmelini vermekteydi.
Bülent Şenocak'ı içtenlikle kutluyorum. Okuyucuda damak tadı bırakmak, edebiyatın babayiğit ve cömert niteliğidir. Yazar, bu damak tadını başarıyla yaşatıyor okuyucuda. Bu başarı, az rastlanan bir ustalıktır.
-Yılmaz Karakoyunlu-
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,62   
11,62   
×
Kapat