Dünyanın İki Ucu %17 indirimli Zafer Şenoca

Dünyanın İki Ucu

ISBN
9789944494571
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
152
Alef Yayınevinin klasik ve türler arası metinleri yayımladığı “Kurgu Kitaplığı“ dizisinden üç kitap sunuyoruz. Steven Hall'un Köpekbalığı Metinleri İngiltere'de 2007 yılında The Raw Shark Texts adıyla yayımlandığında bir kült Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 476722
 

Ürün Özellikleri

Alef Yayınevinin klasik ve türler arası metinleri yayımladığı “Kurgu Kitaplığı“ dizisinden üç kitap sunuyoruz. Steven Hall'un Köpekbalığı Metinleri İngiltere'de 2007 yılında The Raw Shark Texts adıyla yayımlandığında bir kült roman olarak patlama etkisi yarattı. Köpekbalığı Metinleri, belleğini yitiren kahramanının kendi keşfetme serüvenini içeriyor.
Daha önce Tirza adlı romanını yayımladığımız Arnon Grunberg yeni romanı Yahudi Mesih'le bir kez daha Türk okurlarının karşısına çıkıyor. Yahudi Mesih, kendini kederli bir cemaati kurtarmaya adayan genç kahramanın parodisi niteliğinde.
Daha ilk romanı Tehlikeli Akrabalık'tan itibaren edebiyat eleştirmenlerinden çok büyük övgüler alan Zafer Şenocak'ın kaleme aldığı Dünyanın İki Ucu, İstanbul ile New York arasında örgütlenen bir aşkın romanı.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat