Doğu Anadolu Bölgesi İl Merkezlerinde Beden Eğitimi Dersinin İşlenebil

Doğu Anadolu Bölgesi İl Merkezlerinde Beden Eğitimi Dersinin İşlenebilirliği, Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Bunların Öğrenci Tutumları Üzerine Etkisi

ISBN
9786052396452
Yazar
Yayıncı
Bu çalışmada Doğu Anadolu Bölgesindeki 10 ili temel alarak Beden Eğitimi ve Spor dersini ilgilendiren hemen her konuyu dikkate almak suretiyle sorunları, bu sorunların kaynaklarını, ne gibi çözümler üretilebileceğini tartışmaya ve Yazının devamı...
21,60 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 662172
 

Ürün Özellikleri

Bu çalışmada Doğu Anadolu Bölgesindeki 10 ili temel alarak Beden Eğitimi ve Spor dersini ilgilendiren hemen her konuyu dikkate almak suretiyle sorunları, bu sorunların kaynaklarını, ne gibi çözümler üretilebileceğini tartışmaya ve yorumlamaya çalışıldı.

öğretmenlerin bedensel ve ruhsal açıdan sağlıklı nesiller yetiştirmek için sadece zihinsel faaliyetlere değil sportif aktivitelere de gereken önemi vermesi Milli Eğitimimizin temel amaçlarından biridir. Bu görevi yerine getirecek Beden Eğitimi ve Spor öğretmenlerinin görevleri ve sorumlulukları daha da artmaktadır.

Bu yüzden Beden Eğitimi ve Spor öğretmenleri, öğrencileri yetiştirirken onların sadece fiziki becerilerini geliştirmekle kalmamalıdır. Aynı zamanda Atatürk'ün ifadesiyle “ahlakî” değerleri kendisine ilke edinen nesiller yetiştirmeye gayret etmelidir. öğrencilerin spor aktivitelerini sadece bir ders olarak algılamalarına karşı sporun, hayat felsefesi ve yaşama farklı bir bakış olduğunu hissettirmelidir.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Eğitim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
21,60   
21,60   
×
Kapat