Diyalogculara Kur’an Dersi Türk’ü Hristiyanlaştırma İslam’ı Tasfiye Ta

Diyalogculara Kur’an Dersi Türk’ü Hristiyanlaştırma İslam’ı Tasfiye Taşeronlarına

ISBN
9789759304454
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
390
Allah, Nuh'a tekrar tekrar tavsiye ettiği dini kuralları, sana vahyettiğimizi, İbrahim'e, Musa'ya ve İsa'ya tekrarladığımız tavsiyelerimizi size açıklayarak şeriat haline getirdi. “- Bütün peygamberlere tavsiye edilen esasları içeren bu Yazının devamı...
16,20 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 606897
 

Ürün Özellikleri

Allah, Nuh'a tekrar tekrar tavsiye ettiği dini kuralları, sana vahyettiğimizi, İbrahim'e, Musa'ya ve İsa'ya tekrarladığımız tavsiyelerimizi size açıklayarak şeriat haline getirdi.
“- Bütün peygamberlere tavsiye edilen esasları içeren bu dini, medeni kuralları açıkça ortaya koyup uygulayarak, şeriatı ayakta tutun. İnsanlığın bu tek hak dininden ayrı kalarak, dinde ayrılık yaratmayın, dini esaslarda ihtilafa düşmeyin, farklı yollara gitmeyin buyurdu. Fakat, senin, kendilerini davet ettiğin dini esasları, tevhid esaslarını kabul, senin peygamberliğine ve Kur'an'a iman, ilahlığında, otoritesinde, mülkünde, tasarruflarında Allah'a ortak koşan müşriklere, Allah'a imanın gerektirdiği esasları inkar edenlere ağır geldi. Allah sünnetine, düzeninin yasalarına uygun olarak, iradesini tecellisine tabi, akıllı ve sorumlu kimseleri kendisine peygamber seçer. Kendisine yöneleni, yoluna baş koyanı da doğru ve hak yolda başarıya ulaştırır.
15 Geçmişten gelen dinî kalıntılarla senin tebliğ ettiğin dinin, örtüşen ve örtüşemeyen taraflarının bulunması sebebiyle, etrafında olup bitenlere kulak kabartmadan, sen insanları değişmez doğruları getiren dine, İslam'a, Allah'ın emirlerini yerine getirmeye, birliğe, davete devam et. Emrolunduğun gibi ilahi emirleri doğru uygulayarak itaatte daim ol. Onların, geçmişteki din sâliklerinin şahsî arzu ve ihtiraslarına, bâtıla uyma.
“- Ben, Allah'ın peygamberlerine indirdiği kitaplarına iman ettim. Bana, aranızda sosyal, siyasî, ekonomik ve idarî adâleti gerçekleştirerek kamu düzenini sağlamam emredildi. Allah bizim de, sizin de Rabbinizdir. Bizim devamlı, bilinçli amellerimizin sorumluluğu bize ait, sizin amellerinizin de sorumluluğu size aittir. Benim peygamberliğimin doğruluğu, ispatı konusunda, indirilen ilâhi kitapların dışında, aramızda ayrıca bir delile de ihtiyaç yok. Allah aramızdaki ihtilâfları, hepimizin önünde toptan halledecektir. Sonuçta, yalnız onun huzuruna varıp hesap vereceksiniz.“ diye ilan et.
(Şûrâ, 42/13, 15)
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,20   
16,20   
×
Kapat