Diyabet El Kitabı

ISBN
9786054499748
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
238
Kaynaklara dayandırdıkları güncel bilgileri; kaliteli şekiller, anlaşılır tablolar kullanarak ve vaka örnekleriyle süsleyerek hazırlayan, böylelikle “Diyabet el kitabı“nı diyabetoloji camiasına kazandıran yazarlar, Yazının devamı...
115,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 571360
 

Ürün Özellikleri

Kaynaklara dayandırdıkları güncel bilgileri; kaliteli şekiller, anlaşılır tablolar kullanarak ve vaka örnekleriyle süsleyerek hazırlayan, böylelikle “Diyabet el kitabı“nı diyabetoloji camiasına kazandıran yazarlar, önsözlerinde kitabı diyabetle uğraşan tüm profesyonellere armağan etmektedirler.
“Hekimlik sanatını uygularkan biz hekimler için esas olan, güncel bilgilerin uygulanabilirliğini kavramak; bitmeyecek öğrenciliğimiz için gerekli olan doğru kaynaklara, en kolay yoldan ulaşabilmektedir“ yaklaşımına verdiğim destek ve önem nedeniyle bu eserin çeviri editörlüğünü kabul ettim.
Bu el kitabında konularında uzman olan bilim insanlarının hazırladığı bilimsel kaynakları, tanı ve tedavi klavuzlarını, günlük pratiğimizde uygulayacağımız bilgileri, kolay, anlaşılabilir tablo, resim ve metinler şeklinde sunulmuş olarak bulacaksınız.

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Bilim Tıp Bilimleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
115,00   
115,00   
×
Kapat