Dionysos’un Mirasçıları

ISBN
9789759067090
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
180
Berlin'de bulunan Nar Bar'dan çok değerli bir tablo çalınır. Hem Türk dostlarını hem de Türk şarabını seven yazar Eugen Meunier, Narr Barr'ın sahiplerinden dostu Mehmet Barkan'a kayıp tabloyu bulmak için yardım etmeye karar verince Yazının devamı...
15,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 552287
 

Ürün Özellikleri

Berlin'de bulunan Nar Bar'dan çok değerli bir tablo çalınır. Hem Türk dostlarını hem de Türk şarabını seven yazar Eugen Meunier, Narr Barr'ın sahiplerinden dostu Mehmet Barkan'a kayıp tabloyu bulmak için yardım etmeye karar verince İstanbul'a gider. İstanbul'daysa kendini renkli ama bir o kadar da tehlikeli bir dünyanın içinde bulur. Dostu Mehmet Barkan'ın Tekirdağ yakınlarındaki bağında vahşice parçalanmış cesetler ortaya çıkıp, tüm ipuçları yeni bir Dionysos inancına işaret ettiğinde, Eugen'in araştırmacı sezgileri ve kıvrak zekâsına gerek duyulacaktır.
Spiegel dergisinin “kıvrak zekâlı, çok yetenekli bir yazar“ olarak tanımladığı Jürgen Ebertowski, Dionysos'un Mirasçıları'nda Berlin-İstanbul arasında geçen, her sayfası soluk soluğa okunan, “Eugen Meunier'nin İlk Serüveni“ni anlatıyor.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Macera

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,00   
15,00   
×
Kapat