Dinler, Değerler, Doruk Deneyimler

ISBN
9789757146087
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
130
Psikolojide, Üçüncü Güç Hareketi'nin önde gelen sözcülerinden olan Abraham H. Maslow, bu kitabında önemli tezlerinden birisini ortaya koyuyor: “Dinsel“ deneyimler, bilimsel araştırmalar ve spekülasyonlar için ele alınabilecek önemli Yazının devamı...
7,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 569571
 

Ürün Özellikleri

Psikolojide, Üçüncü Güç Hareketi'nin önde gelen sözcülerinden olan Abraham H. Maslow, bu kitabında önemli tezlerinden birisini ortaya koyuyor: “Dinsel“ deneyimler, bilimsel araştırmalar ve spekülasyonlar için ele alınabilecek önemli bir konudur. “BilimDünyası“ konunun önemini, türümüze özgü ruhsal dışavurum gereksinimi kabul ederek ve bunun üzerinde araştırmalar yaparak görecektir. Sağlıklı ve tümüyle işlevsel insanlar tarafından ulaşılabilen“doruk deneyimler“ ruhsal dışavurum gereksinmesiyle ilgili bilim dünyasına insan potansiyeli ve doğası konusunda çok önemli katkılarda bulunacaktır.
Hümanistik psikoloji, belirli bir ekolden ziyade “bütünsel psikolojiye yöneliş“ olarak tarif ediliyor. Bireyin değerine, ve farklılığına sayğı duyan hümanistik psikoloji, insan davranışının yeni boyutları üzerinde araştırma yapıyor. Sevgi, yaratıcılık, öz, gelişim, temel gereksime- doyumlara, kendimi gerçekleştirme, yüksek değerler, olmak, oluşum, kendiliğindenlik, oyun, espri, şevkat, doğallık, sorumluluk , anlam , hakkaniyet, aşkın deneyim, doruk deneyim , cesaret vb. konular, hümanistik psikolojinin incelediği konular arasında yer alıyor.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Dinler Dinler Tarihi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,50   
7,50   
×
Kapat