Dinle Küçük Adam

ISBN
9786054533862
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
119
Freud'un dostu ve yardımcısı Wilhelm Reich'in olağanüstü manifestosu. Tüm insanlığa, hepimize, tüm “küçük adam“lara yöneltilmiş tehditkâr bir söylev. Ama bütünüyle bizim, insanın, halkın yanında. Dinle Küçük Adam, tarihsel Yazının devamı...
5,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 546598
 

Ürün Özellikleri

Freud'un dostu ve yardımcısı Wilhelm Reich'in olağanüstü manifestosu. Tüm insanlığa, hepimize, tüm “küçük adam“lara yöneltilmiş tehditkâr bir söylev. Ama bütünüyle bizim, insanın, halkın yanında. Dinle Küçük Adam, tarihsel sorumluluğunun bilincinde Avrupalı bir aydının kaleminden çıkmış, küçük, parlak, ufuk açıcı bir uyarı. çoktan klasikleşmiş bir vicdanî başkaldırı. Her okurun kitaplığında bulunması gerekiyor.
Açıkça görülüyor ki, insanın içindeki “yaşamgücü“ zayıftır; tehlikelere karşı dayanıksız durumdadır. Vebalı bireye elini uzatsa, kolunu kaptıracak, varı-yoğu alınacak, sonra da kendisiyle alay edilecek ya da ihanete uğrayacaktır; güvendiği herkes onu aldatacaktır. Bu böyle gelmiştir; ancak böyle gitmemelidir. İnsanın içindeki yaşam gücünün korunma ve gelişmesi savaşımında, katılık gerektiği durumlarda katı olunmasının zamanı gelmiştir; insan, hakikatlere korkmadan tutunduğu sürece katı davranışlarla doğallığını yitirecek değildir.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Psikoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,00   
5,00   
×
Kapat