Dil Bilimi Terimleri Sözlüğü Rusça Sözlük

Dil Bilimi Terimleri Sözlüğü Rusça Sözlük

ISBN
9789756542354
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
117
Dil bilimi terimlerini ele alan bu kitap, Rus Dili ve Edebiyatı Bölümlerinde lisans ve yüksek lisans öğrenimi gören Türk öğrencilere yönelik olarak hazırlanmıştır. Sözlüğün değişik alanlarda dil bilimi dersleri veren eğitimciler Yazının devamı...
5,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 603987
 

Ürün Özellikleri

Dil bilimi terimlerini ele alan bu kitap, Rus Dili ve Edebiyatı Bölümlerinde lisans ve yüksek lisans öğrenimi gören Türk öğrencilere yönelik olarak hazırlanmıştır. Sözlüğün değişik alanlarda dil bilimi dersleri veren eğitimciler için de faydalı olacağını beklemekle birlikte, asıl amacımız, Türk öğrencilerin eğitimleri süresince gördükleri farklı dil derslerinde ve okudukları akademik eserlerde karşılaştıkları dil bilimi terimlerini anlamalarını sağlamaktır.
Dil bilimi terimleri gibi diğer terimler de, anlamı yeterince açık olmayan, çoğunlukla özel açıklamaya ihtiyaç duyulan kelimelerdir. Bu sebeple, bu tür bir sözlüğün, dil bilimi terimlerinin anlaşılmasına ve kavranmasına faydalı olacağını, ayrıca akademik çalışmalara katkıda bulunacağını düşünüyoruz.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Referans Sözlük

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,00   
5,00   
×
Kapat