Dijital Elektronik Deneyleri ve Projeleri

ISBN
9789754866957
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
677
Dijital Elektronik Deneyleri ve Projeleri, sayısal tasarımların ve sistemlerin uygulamaya-pratik yapmaya olanak sağlayan dalıdır. Yazar arkadaşım ile birlikte Eylül 1997 de okuyucularımıza sunduğumuz ilk eser Dijital Elektronik eseri idi. Bu Yazının devamı...
25,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 568326
 

Ürün Özellikleri

Dijital Elektronik Deneyleri ve Projeleri, sayısal tasarımların ve sistemlerin uygulamaya-pratik yapmaya olanak sağlayan dalıdır. Yazar arkadaşım ile birlikte Eylül 1997 de okuyucularımıza sunduğumuz ilk eser Dijital Elektronik eseri idi. Bu eser daha ziyade teorik bilgilerle donatılmış, konu olarak oldukça zengin bir kitaptır. İşte Dijital Elektronik kitabımızı adeta tümleyen, uygulamaları, deneyleri, projeleriyle bir ahenk içerisinde bütünleştiren, başka bir kaynağa gereksinim duymadan faydalanabileceğiniz eser ise Dijital Elektronik Deneyleri ve Projeleridir.
Bu eseri oluştururken izlediğimiz metodlar;
Dijital Elektronik ile hiç tanışmamış bir Endüstri Meslek Lisesi öğrencisini düşünürek dijitalin en temel uygulamalarından, Meslek Yüksek Okulu ve hatta fakülte öğrencilerinin de yararlanabilmesi için uygulamalar geliştirilmiştir.
Her deneyin “Teknolojik Bilgi“ bölümünde o deney için gerekli tüm bilgileri bulabilirsiniz. Bu sizlere başka bir teorik eser aramadan deneyi anlayarak uygulamanızı sağlar.
Tüm Deney ve Projeler Elektronics Workbench programı ile çalıştırılmış olup sizlerde bilgisayar ortamında deney devrelerini çalıştırabilirsiniz.
Katalog bölümünde yer alan 100'ü aşkın TTL ve CMOS gelişmiş entegre fonksiyon bilgisi, deneyde kullandığınız entegreler hakkında en detaylı bilgiyi sunmaktadır. Bu bakımdan başka bir katalog aramınıza gerek kalmamaktadır.
Müfredat olarak Meslek ve Teknik Lise, Anadolu Teknik Liseleri, M.Y.O. Elektrik Elektronik ve Bilgisayar Bölümüyle paralel olarak tüm konular ele alınmıştır. Bu bakımdan bu eser aynı dalda ikinci bir eser ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.
Deneyleri Elektronics Worbench Programı ile, Bread-Board üzerinde, Deney setleri üzerinde uygulanabilirsiniz.
Deneylerde kullanılan tüm malzemelerin piyasadan rahatlıkla bulunabileceği ilkesinden hareketle, deneyler oluşturulmuştur.
(önsöz'den)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Elektrik

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
25,00   
25,00   
×
Kapat