Dijital Çağda İslam %17 indirimli Gary R. Bunt

Dijital Çağda İslam

ISBN
9789944990035
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
294
İslami beyanatların büyük bir bölümü çevrimiçine aktarılabilir. Yazar Müslüman çevrelerde İnternet erişiminin gelişimini etkileyen dini ve politik etmenleri başka bir yerde ele aldı. özellikle, otoritelerce İnternetin İslama göre Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 542554
 

Ürün Özellikleri

İslami beyanatların büyük bir bölümü çevrimiçine aktarılabilir. Yazar Müslüman çevrelerde İnternet erişiminin gelişimini etkileyen dini ve politik etmenleri başka bir yerde ele aldı. özellikle, otoritelerce İnternetin İslama göre caiz olduğu (ya da olmadığına) dair otoriteler tarafından yapılan açıklamalar politik stratejilerle içiçe geçmiş, bu beyanlarda çoğu kez dini değerler ve kavramlar kullanılmış, bu kitabın yazarının Siber İslami çevreler diye tanımladığı şeyin özel biçimleri oluşturulmaya çalışılmıştır.

Siber İslami çevreler kendini Müslüman olarak tanımlayanların oluşturduğu çeşitli çevrelere, perspektiflere ve medya kullanımına atıfta bulunabilen, kapsamlı bir terimdir. Bu çevreler, medya ve medyanın geçerliği üzerine bölgesel ve kültürel fikirlerle birleşip belli islami dünya görüşlerinden ve tekçi nosyonlardan unsurlar içeriyor olabilir. Bu açıklamalar, çoğu kez, bilgi pazarında değerlerin ve görüşlerin propandasını yapmak için süber uzayda bir sese sahip olma gereğinin farkında olan bir gerçekçilikle yumuşamaktadır.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam İslam ve Düşünce

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat