Devrimciler İçin Kurallar

ISBN
9789758378197
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
İş hayatında başarının yollarını anlatan kitaplar çoğunlukla ya çok fazla teorik kalırlar ya da fazla sıkıcı. Apple Computer'u Apple Computer yapan kişilerden olan Guy Kawasaki işte bu gerçeği değiştiriyor. Kawasaki günümüzün Yazının devamı...
12,50 TL
%
25
İndirimli
9,38 TL Kazancınız: 3,12TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570197
 

Ürün Özellikleri

İş hayatında başarının yollarını anlatan kitaplar çoğunlukla ya çok fazla teorik kalırlar ya da fazla sıkıcı. Apple Computer'u Apple Computer yapan kişilerden olan Guy Kawasaki işte bu gerçeği değiştiriyor. Kawasaki günümüzün yoğun rekabet ortamında başarının anahtarını sunuyor; Gerçek sorunlara gerçek çözümleri o renkli üslubuyla anlatıyor.
İş dünyasının yeni bir ürün ya da hizmet yaratıp pazarlamaya kararlı devrimcileri için hayat biraz da “ama“larla boğuşarak geçer: “Çok güzel bir fikir bu ama...“; “Söylediğinizi uygularsak harika olur ama...“ Tüm “ama“ların üstesinden gelmenizi sağlayacak ruh halini kazanmanızı sağlıyor bu kitap.
Compaq Computer Corporation'ın başkanı Benjamin M. Rosen, “Bu benim iş hayatında başarıya dair okuduğum en orijinal ve yararlı rehber. Öyle de kolay okunuyor ki“ diyor elinizdeki kitap için. Demek ki..
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,38   
9,38   
×
Kapat