Devletin Manevi Şahsiyeti

ISBN
9789752711440
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
160
“Dil, Dil, ...“ Dediğimiz, Dile Gelseydi Eğer (Araya tekrar müzik girer. Bu kez çalınan, çok eski bir kayıttan yayınlandığı, müziğe eşlik eden hışırtı ve cızırtılardan ve şarkıcının nezle olmuşçasına tabiiliğini Yazının devamı...
9,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 566489
 

Ürün Özellikleri

“Dil, Dil, ...“ Dediğimiz, Dile Gelseydi Eğer
(Araya tekrar müzik girer. Bu kez çalınan, çok eski bir kayıttan yayınlandığı, müziğe eşlik eden hışırtı ve cızırtılardan ve şarkıcının nezle olmuşçasına tabiiliğini kaybetmiş sesinden anlaşılan hüzünlü bir tangodur. Müzik, şarkıcının ilk kıtayı bitirmesini beklemeden kısılır. Spikerin sesi duyulur.)
Hazırlayan ve sunan: Prof. Dr. Muhammed Tatanga
Spiker susar-susmaz, sokak gürültüsünü andıran birtakım sesler hızla yaklaşarak kulakları doldurur. Kaydın yapıldığı ortamda birçok kişi aynı anda konuştuğu, hatta bağrıştığı için kelimeler ayırdedilemese de, gerek insan çığırmaları gerekse diğer efektlerin bir semt pazarında dolaşılarak teybe alınmış olduğu izlenimi edinilmektedir. Az sonra bu çok tınılı dağınık örgü de uzaklaşarak kaybolur ve orta yaşı epeyce geçkin olduğu sesinden tahmin edilen bir erkek, konuşma metnini sunmaya koyulur.
(Tanıtım Yazısından)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Öykü ve Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,50   
9,50   
×
Kapat