Devlet Ne Kadar Devlet / Gölgenin Arkasındakiler 1 Mustafa Yalçın Bilg

Devlet Ne Kadar Devlet / Gölgenin Arkasındakiler 1

ISBN
9786054270125
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
134
Türkiye'yi bir kere meclis hükümetler idare etmiyor. Oligarşi idare ediyor. Düşünen ve sorgulayan bir toplumda insanın kanlarını donduran sözler. Peki biz kime inanacak ve kime güveneceğiz O makamlar neden gereğini yapmazlar da hep emekli Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 606826
 

Ürün Özellikleri

Türkiye'yi bir kere meclis hükümetler idare etmiyor. Oligarşi idare ediyor. Düşünen ve sorgulayan bir toplumda insanın kanlarını donduran sözler. Peki biz kime inanacak ve kime güveneceğiz O makamlar neden gereğini yapmazlar da hep emekli olunca şikayet ederler.
İsrail'den insansız istihbarat uçağı Heron satın almakla ABD'den istihbaratlarla yapılan harekatlar büyük bir başarısızlıkla sonuçlanmıştır. 30 yılda 24 defa yaptığımız sınır ötesi harekatlarla hiçbir sonuç elde edemediğimiz gibi verilen insan ve maddi kayıbın kimlerin işine yaradığı çok açık bir gerçektir. Batı ile tokalaştığınız zaman parmaklarını say derler; muhakkak bir tanesi eksilmiştir.
İki-üç yıl sonra görürüz ne olacak, yaşarsak hep birlikte göreceğiz! Ortadoğu'da İngiliz planı işliyor, hatta saat gibi işliyor. Ben size İngiliz planının saat saat nasıl işlediğini açıklayabilirim. Türkiye'yi seviyorlarsa bunun önüne geçerler. Yarın 40 milyon Kürt silahlandırılırsa ne olur Türkiye bunun karşısında ne yapabilir Bunu düşünmüyorlar mı Bu bir felakettir.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Kürt Sorunu

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat