Devlet İdaresi %17 indirimli Kâmran İnan

Devlet İdaresi

ISBN
9789753623797
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
171
Ülkemizde ve dünyanın değişme şartları karşısında siyasi hayatımızın yeni bir yapılanmanın eşiğinde olduğunu rahatça söyleyebiliriz. Nitekim son yıllarda yirmiye yakın siyasi partinin kurulmuş olması da bunu göstermektedir. Bu Yazının devamı...
10,00 TL
%
36
İndirimli
6,40 TL Kazancınız: 3,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 533332
 

Ürün Özellikleri

Ülkemizde ve dünyanın değişme şartları karşısında siyasi hayatımızın yeni bir yapılanmanın eşiğinde olduğunu rahatça söyleyebiliriz. Nitekim son yıllarda yirmiye yakın siyasi partinin kurulmuş olması da bunu göstermektedir.
Bu durum karşısında, şahsi bilgi ve tecrübe birikimine inanan siyaset adamlarının, kendine oy verecek olanlardan çok gelecek nesillere hitap etmesi, döneminin siyasi değerlendirmelerini, doğrularını, yanlışlarını, geleceğe dönük tahminlerini objektif olarak ve açık yüreklilikle onlara aktarması tarihi bir sorumluluktur.. Bu kitapta devlet idaresinin genel olarak nasıl olması gerektiği ve Türkiye'de devlet idaresinin nasıl işlediği konuları ele alınmaktadır. Yazarın politikacı kimliğine uygun olarak konuları bir sohbet üslubu ile ele almış olması da kitabın rahatça ve ilgi ile okunmasına imkan vermektedir.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Yönetim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,40   
6,40   
×
Kapat