Dersimiz Özgürlük %17 indirimli

Dersimiz Özgürlük

ISBN
9789753521345
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
260
Adının da akla getirdiği gibi, bu kitabın ana teması özgürlüktür. Toplumsal-siyasal örgütlenmenin birinci meselesi cebir kullanımını mümkün olan asgari düzeye indirmek suretiyle bireylerin özgürce seçme/tercihler yapma imkanlarını Yazının devamı...
14,00 TL
%
30
İndirimli
9,80 TL Kazancınız: 4,20TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 451547
 

Ürün Özellikleri

Adının da akla getirdiği gibi, bu kitabın ana teması özgürlüktür. Toplumsal-siyasal örgütlenmenin birinci meselesi cebir kullanımını mümkün olan asgari düzeye indirmek suretiyle bireylerin özgürce seçme/tercihler yapma imkanlarını arttırmaktır. Bu çerçevede, Türkiye'de özgürlüğü temel dert edinen bir düşünce adamının hukuk devletiyle ve sivil özgürlüklerle ilgili sorunları görmezlikten gelmesi; çeşitli anayasa tasavvurlarını, Avrupa'yla ilişkileri ve küreselleşme meselelerini irdelemekten kaçınması ve nihayet “hikmet-i hükümet“ felsefesine ve “militan demokrasi“ safsatasına cepheden karşı çıkmaması elbette düşünülemez.
Dersimiz Özgürlük akademik ölçülere göre kaleme alınmış veya biçimsel olarak öyle olmasa da akademik müktesebatın daha belirgin olarak yansıdığı makaleler ile ülkemizin güncel toplumsal-siyasal sorunları hakkında yazılmış kısa yazıları bir araya getirmektedir.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Yönetim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,80   
9,80   
×
Kapat