Deleuze Bağlantıları %17 indirimli John Rajchman

Deleuze Bağlantıları

ISBN
9786055809843
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
150
Bu kitap Deleuze felsefesinin belli bir perspektiften haritasıdır. Kendisine sorduğu soru Deleuzeden bir felsefe yapma biçimi bir düşünme tarzı çıkarılıp çıkarılamayacağı bunun İkinci Dünya Savaşından sonra felsefeyi ikiye bölmüş Yazının devamı...
13,00 TL
%
17
İndirimli
10,79 TL Kazancınız: 2,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 502508
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap Deleuze felsefesinin belli bir perspektiften haritasıdır. Kendisine sorduğu soru Deleuzeden bir felsefe yapma biçimi bir düşünme tarzı çıkarılıp çıkarılamayacağı bunun İkinci Dünya Savaşından sonra felsefeyi ikiye bölmüş olan ve Deleuzeün de içinde dümen tuttuğu koşullardan hem sanatsal hem de siyasi olarak bir hayli farklı olan bugünün koşullarına aktarılıp aktarılamayacağıdır.

Elinizdeki kitap bir program plan ya da proje değil bir haritadır. Birçok bağlantılardan müteşekkil başka başka alışılmadık bağlantılar öneren bir harita. Deleuze felsefesi kesinkes bağlantılara ilişkindir yüklemleme ya da özdeşleşmeden önce gelen ve bunlara indirgenemeyecek mantıksal bağlantılar ayrıştırıcı sentez tarafından bir arada tutulan bir çoklu şeyler sanatıdır.

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Felsefe

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,79   
10,79   
×
Kapat