Değirmenimden Mektuplar

Değirmenimden Mektuplar

ISBN
9786051565224
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
168
Değirmenimden Mektuplar, Fransız yazar Alphonse Daudet'nin en çok bilinen ve okunan eseridir. Paris'in kalabalığını bırakıp taşraya gelen yazar, eski bir değirmene yerleşir. İnsanlardan uzak, doğanın kucağında yazılan eser, her birine Yazının devamı...
8,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 594687
 

Ürün Özellikleri

Değirmenimden Mektuplar, Fransız yazar Alphonse Daudet'nin en çok bilinen ve okunan eseridir. Paris'in kalabalığını bırakıp taşraya gelen yazar, eski bir değirmene yerleşir. İnsanlardan uzak, doğanın kucağında yazılan eser, her birine bir öykü yerleştirilmiş anı-mektuplardan oluşmaktadır. Sıradan insanların hayatları mektup diliyle doğal bir üslupla anlatılmaktadır. Kitaptaki bazı bölümler hâlâ dünya edebiyatının en çok bilinen öyküleri arasında yer alır. Yazar bu eseri için, "Bu kitap, yazdıklarım arasında benim en çok sevdiğimdir." demiştir.

Gençlerimize okuma alışkanlığı kazandırmak kadar bu hedefe hangi kitaplarla ulaşılacağı da önemlidir. Önemli dünya klasiklerinden biri olan Değirmenimden Mektuplar, serinin diğer kitapları gibi kendi değerlerimiz açısından gözden geçirilerek seçildi. Kitap, akıcı ve sürükleyici bir dille Türkçemize tercüme edildi ve gençlerimizin hafızalarında iz bırakacak bir klasik olma iddiasıyla piyasaya sürüldü.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,00   
8,00   
×
Kapat