Değer Temelli Pazarlama %17 indirimli PETER DOYLE

Değer Temelli Pazarlama

ISBN
9799756347019
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
632
Pazarlama disiplini, yönetim üzerinde hak ettiği etkiyi yaratamamıştır. Bunun nedeni ise büyük ölçüde, amaçların belirsiz, entelektüel zeminlerin zayıf olmasıdır. Değer Temelli Pazarlama, pazarlamayı yeniden formüle ediyor, daha Yazının devamı...
24,00 TL
%
25
İndirimli
18,00 TL Kazancınız: 6,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 464431
 

Ürün Özellikleri

Pazarlama disiplini, yönetim üzerinde hak ettiği etkiyi yaratamamıştır. Bunun nedeni ise büyük ölçüde, amaçların belirsiz, entelektüel zeminlerin zayıf olmasıdır. Değer Temelli Pazarlama, pazarlamayı yeniden formüle ediyor, daha isabetli hale getirip sağlam bir entelektüel zemine oturtuyor. Günümüz lider şirketlerinin tamamında, yönetimin temel amacı, hissedarlara verilecek kazancı ençoklaştırmaktır. Kitap, pazarlamanın rolünü, “hissedar değeri yaratılması görevine katkıda bulunmak“ olarak yeniden tanımlıyor. Hissedar değeri yaratımının markalar, fiyatlama, iletişim, dağıtım ve Internet üzerindeki pazarlama planlaması ve satış kararlarını nasıl etkilediğini inceliyor.
Pazarlama profesyonellerine, şirketler için en çok değer yaratacak pazarlama stratejilerini geliştirmeleri için araçlar sunan kitapta, hissedar değer analizi konusuna açık, pratik bir giriş bulabilirsiniz.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,00   
18,00   
×
Kapat