Dda Evren Dili %17 indirimli

DDA Evren Dili

ISBN
9789758007813
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
204
Duyular dışı algılamaya ulaşmak amacıyla kendi yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek isteyen tüm insanlar için ortak DDA ilkelerini kavramaları kendilerine yardımcı olacaktır. Bu ilkeleri kavramak, DDA fenomeninin genelini, uç Yazının devamı...
11,00 TL
%
25
İndirimli
8,25 TL Kazancınız: 2,75TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 538560
 

Ürün Özellikleri

Duyular dışı algılamaya ulaşmak amacıyla kendi yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek isteyen tüm insanlar için ortak DDA ilkelerini kavramaları kendilerine yardımcı olacaktır. Bu ilkeleri kavramak, DDA fenomeninin genelini, uç noktalarını ve problemlerini daha iyi anlamak isteyenler açısından da önemli.
Yakın gelecekte duyular dışı yeteneklerin fevkalade önem kazanacağı düşüncesi sadece boş bir tahminden ibaret değildir. Dünyanın üç büyük devleti Rusya, Amerika Birleşik Devletleri ve çin Halk Cumhuriyeti duyular dışı potansiyelini araştırmak amacıyla, sayısı gittikçe artan programlar hazırlıyorlar. Bu devletlerin her biri DDA ile ilgili araştırmalarını büyük bir gizlilik çerçevesi içinde yürütüyor olsalar da şimdiden bazı şeyler ortaya çıkmaya başladı.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,25   
8,25   
×
Kapat