Damak Tadı Ciltsiz %17 indirimli

Damak Tadı Yeni Yemek Rehberiniz

ISBN
9789756694497
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
376
Günümüz dünyasında gelişen teknoloji ve bareberinde gelen yoğun iş hayatının etkisi, özellikle hanımları mutfağın dışına atmış; hazır yemekleri, sağlıksız ve dengesiz beslenmeyi de bareberinde getirmiştir. Mutfağa ayrılan Yazının devamı...
22,00 TL
%
17
İndirimli
18,26 TL Kazancınız: 3,74TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 497748
 

Ürün Özellikleri

Günümüz dünyasında gelişen teknoloji ve bareberinde gelen yoğun iş hayatının etkisi, özellikle hanımları mutfağın dışına atmış; hazır yemekleri, sağlıksız ve dengesiz beslenmeyi de bareberinde getirmiştir.
Mutfağa ayrılan zamanın çok kısalması; geniş Anadolu yemek kültürünü ve geleneksel damak tadımızı da köreltmeye başlamıştır.
Bu kitapta; Osmanlı Mutfağı'ndan, Anadolu'nun çeşitli yörelerinin özel geleneksel yemeklerinden ve zamanınızı almadan, hemen yapabileceğiniz, fazla maliyet tutmayan pratik yemeklerden günümüzü kapsayan çeşitli örnekler vermeye çalıştım. Anlatılan örnekler mutfağa gönül vermiş bir Türk kadnının; seneleri kapsayan birikimleri, amatörce deneyimleridir. Tariflerdeki yağ, tuz ve baharatlar kişilerin özel durumlarına göre değişebilir.
(Sunuş'tan)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Hobi Yemek Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,26   
18,26   
×
Kapat