Daha Uzun Ve Sağlıklı Yaşamak İçin %17 indirimli

Daha Uzun Ve Sağlıklı Yaşamak İçin

ISBN
9789753223188
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
304
1966'dan bu yana hekimlik yaşamını ABD'de sürdürmekte olan Dr.M.Nuri Kalkay, bugün ABD'deki çevresi ve meslektaşları arasında önde gelen geriyatrik gastroentroloji uzmanlardan biri olarak tanınmakta. Dr. Kalkay hastalarıyla birlikte kendisi Yazının devamı...
5,00 TL
%
20
İndirimli
4,00 TL Kazancınız: 1,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 532658
 

Ürün Özellikleri

1966'dan bu yana hekimlik yaşamını ABD'de sürdürmekte olan Dr.M.Nuri Kalkay, bugün ABD'deki çevresi ve meslektaşları arasında önde gelen geriyatrik gastroentroloji uzmanlardan biri olarak tanınmakta.
Dr. Kalkay hastalarıyla birlikte kendisi de yaşlandıkça, hem hastalarına daha iyi hizmet verebilmek hem de kendi yaşlılığını daha iyi geçirebilmek için yaşlanma, ihtiyarlık ve geronotolojinin bütün konularına derin bir ilgi göstermeye başladı.

Yazar, sağlıklı yaşamanın yollarını, yaşlanan beyin-beden ilişkilerini, alternatif tıp yöntemleri ile başarılı yaşlılığın sırlarını, kendisine has üslubu ve akıcı bir dille okuyucuları ile paylaşmak üzere elinizdeki kitabı hazırladı.

Daha Uzun ve Sağlıklı Yaşamak İçin, yaşlılar, yaşlıların bakımı ile ilgilenen kişi ve kurumlar için olduğu kadar yaşam kalitesini daha gençken yükseltmek isteyenler için de bir başvuru kitabı.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Sağlıklı Yaşam

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,00   
4,00   
×
Kapat