Da Vincinin Yahudası %17 indirimli Leo Perutz

Da Vinci'nin Yahuda'sı

ISBN
9799750403476
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
166
Leonardo da Vinci, Santa Maria delle Grazie Manastırı'nın yemekhanesinin duvarına yapmaya başladığı resmi bir türlü tamamlayamamaktadır. çünkü Yahuda'nın başı için bir modele ihtiyacı vardır; ancak henüz onu bulamamıştır. Bunun Yazının devamı...
4,00 TL
%
17
İndirimli
3,32 TL Kazancınız: 0,68TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 542619
 

Ürün Özellikleri

Leonardo da Vinci, Santa Maria delle Grazie Manastırı'nın yemekhanesinin duvarına yapmaya başladığı resmi bir türlü tamamlayamamaktadır. çünkü Yahuda'nın başı için bir modele ihtiyacı vardır; ancak henüz onu bulamamıştır. Bunun üzerine Leonardo "Milano'daki en kötü insan"ı aramaya koyulur.
Sonunda bulur. Bu kişi ne bir kumarbaz, ne bir üçkağıtçı ne de bir katildir. Joachim Behaim adlı bu yakışıklı tacir de tıpkı Yahuda gibi dünyada en sevdiği kişiye sırf kibrinden ötürü ihanet edebilen bir insandır.

Leo Perutz, dönemin ressamlarının, ahşap oymacılarının, taş ustalarının ve şairlerinin hareketli yaşamına da yer verdiği bu usta işi romanında, bize hem şaşırtıcı ve eğlenceli bir maceranın kapılarını açıyor hem de Da Vinci'nin en önemli eserlerinden birinin, "Son Akşam Yemeği"nin sırrını açıklıyor.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
3,32   
3,32   
×
Kapat